Hoppa till innehåll

Kontakt

Kom och sjung med oss !

Vi sjunger varje torsdag kl. 18.30 – 21.30 utom på helgdagar och helgdagsaftnar. Vi håller till i NSS nya klubbhus på Strandvägen 27 (även kallad Ringvägen) i Nynäshamn. Det är härligt att känna årstidernas växlingar intill havet.
Du som vill prova på körsång är välkommen! Du får prova tre torsdagskvällar innan du behöver bestämma dig om du ska fortsätta! Det du behöver är ett stort musikintresse, hyfsat gehör och intresse av att samarbeta med andra. Det är inget krav att kunna läsa noter! Om du fastnar för att fortsätta i kören kostar det 800 kronor per termin att vara med.
Välkommen att vara med och prova på!!! Det är underbart att sjunga, och hälsosamt!!

Inför konserter har vi ofta extra repetitioner, då kan både vardagskvällar och  helger komma ifråga. Vi  ordnar ibland ett körinternat under ett veckoslut . Då reser vi iväg från vardagen och sjunger, äter gott och trivs tillsammans. Det är ett bra tillfälle att öva lite extra inför någon konsert. Det är inspirerande och utvecklande att sjunga med Babords Halsar! Friskvård på högsta nivå!

Så här får du kontakt med Babords Halsar:

E-posta
info@babordshalsar.se eller ring
Birgitta Sandberg (0738 521967 eller
Svante Lööf (070-650 25 54)   
Vill du anlita kören? Förutom att vi gör konserter med hela kören så sjunger vi gärna på evenemang och fester. Ibland kanske det passar bättre med en mindre kör. Du bestämmer! Kontakt, se ovan.